Om meg

Å tenke positivt er noe min far alltid har sagt er noe av det beste du kan gjøre for ditt liv. Det kan du faktisk styre selv. Etter en lang utdannelse med Richard Bandler og mange andre NLP bøker - samt selvutvikling, energiarbeid og ikke minst Bertram Larsen sine bøker - tenker jeg at min gamle far hadde rett. Det enkle er ofte det enkleste. Men det er viktig å ha de riktige verktøyene slik at dette kan komme. Man trenger noen ganger å lufte tankene sine, få verktøy til å håndtere følelser og bare det å snakke om noe høyt kan hjelpe. Det å få et positivt tankesett krever sitt - og jeg har mange råd og verktøy å fare med når det gjelder dette. Det krever arbeid som alt annet - men det er så FANTASTISK når man vet hvordan. 

Man drukner ikke av å falle i elven - men å bli der. Alle faller - det er hvordan du reiser deg som bestemmer hva slags liv du har. 

Foruten om å jobbe som livsveilder jobber jeg som klarsynt medium. 

Jeg har alltid vært sensitiv og har flere kurs innen healing og energibehandlingsteknikker – bl.a. Reiki.
I tillegg har jeg en utdannelse ved Sjelens stemme – en skole for lesing av sjel, og ble sertifisert Accessbars utøver i 2016 ved Bente Stamoen.
Jeg tok en 3-årig utdannelse ved Iliana Akademiet i Oslo som Lifecoach og ved skolen Norsk Spirituelt Akademi i Oslo  har jeg to kursbevis for klarsynt mediumskap over 1,5 år . 
Jeg både ser og hører åndeverden når jeg formidler beskjeder. Jeg jobber fulltid på Dinekspert som klarsynt medium på tlf. 

Mitt ønske er å hjelpe andre. Det har det alltid vært - og jeg håper jeg kan hjelpe deg/dere til å finne tilbake til der du/dere vil være her i livet.